ПРЕС-КІТ «ARTWINERY»

Приватне акціонерне товариство "Артвайнерi"
засновано 29 червня 1950 в м. Артемівськ, Донецької області.

Головний офіс

Україна, Донецька обл., м. Бахмут, 84500,
вул. П. Лумумбы, 87
телефон/факс приймальні: (0627) 48-00-13
e-mail: info@artwinery.com.ua

«Артвайнерi» – найбільше підприємство в Східній Європі з виробництва ігристих вин класичним пляшковим методом. Увесь цикл виробництва в "Артвайнерi" розташований на глибині більше 72 метрів в підземних гіпсових тунелях, що цілий рік зберігають унікальні мікрокліматичні умови – постійну температуру і вологість.
Виробнича потужність підприємства – 25 мільйонів пляшок ігристого вина на рік.

Для виробництва ігристих вин на «Артвайнерi» використовуються найкращі виноматеріали Одеської, Херсонської, Миколаївської областей та Криму. Традиційні сорти для виробництва білого ігристого - Піно, Шардоне, Рислінг, Аліготе. Для червоного ігристого купаж складається на основі Каберне, Мерло, Сапераві.

На підприємстві діє інтегрована система менеджменту, що відповідає вимогам Міжнародних стандартів ISO 9001:2008, FSSC 22000, що дозволяє систематизувати всі процеси, спрямовані на задоволення вимог споживачів до якості.

З 1958 року «Артвайнерi» щорічно представляє зразки своєї продукції на виставках і престижних міжнародних конкурсах. В активі компанії 13 Гран-прі, 75 золотих, 44 срібних і 7 бронзових медалей. У числі особливих досягнень підприємства – найвищі міжнародні професійні нагороди: "Приз Міжнародного клубу лідерів торгівлі", "Приз Європейської Арки Золотої Зірки за майстерність і якість", нагорода "Найкраще ігристе вино Східної Європи" міжнародного конкурсу VITEFF (Франція).

Ігристі вина підприємства експортуються в більш ніж 20 країн світу та представлені в асортименті ON- і OFF-TRADE в Україні, Росії, а також в країнах Центральної та Західної Європи.
На території України продукція представлена торговельними марками: "Krimаrt", "Артемівське", "Крим", «Charte», «Soloking».

Генеральний директор Толкачов Ігор Едуардович.