12.04.2011

ЗАТ "АЗШВ "Артемівськ Вайнері" змінив назву

За рішенням зборів акціонерів, у зв'язку з приведенням діяльності підприємства у відповідність із Законом України "Про акціонерні товариства", з 11 квітня 2011 року назва Закритого акціонерного товариства "Артемівський завод шампанських вин "АРТЕМІВСЬК ВАЙНЕРІ" (код в ЄДРПОУ 00412168) змінено на Приватне акціонерне товариство "Артемівськ Вайнері" (код в ЄДРПОУ 00412168).

Відповідно до Статуту, нова повна назва підприємства російською мовою – Частное акционерное общество "Артемовск Вайнери", скорочене - ЧАО "Артемовск Вайнери". Українською мовою повна назва - Приватне акціонерне товариство "Артемівськ Вайнері", скорочене, - ПрАТ "Артемівськ Вайнері". Англійською мовою повна назва - Private joint stock company "Artemovsk Winery", скорочене, - PrJSC "Artemovsk Winery".

Крім того, повна назва "Артемівський завод шампанських вин "АРТЕМІВСЬК ВАЙНЕРІ" змінена на "АРТЕМІВСЬК ВАЙНЕРІ". Рішення про зміну було прийняте з метою виключення з назви слова "шампанське". Це зважений крок керівництва підприємства на шляху реалізації комплексної концепції впровадження європейських стандартів розвитку. "Артемівськ Вайнері" відмовився від використання назви "шампанське" на етикетках своєї продукції і в назвах торговельних марок ще в 2005 році, тим підтвердивши свій статус підприємства міжнародного рівня, що орієнтується на умови сучасного ринку і відповідає його новим вимогам.