07.06.2011

Глобалізація збуту "Артемівськ Вайнері": від Великої китайської стіни до Біг-Бена

Цієї весни на карті розвитку експортного напряму діяльності "Артемівськ Вайнері" з'явилися два важливих для нас нових маркера, таких, що визначають курс на глобалізацію збуту українських ігристих вин.

З 17-го до 19 квітня 2011 року наша продукція вперше була представлена на стенді найбільшого винного ярмарку азіатського регіону Wine China Exhibition. Китайський споживчий ринок, що нестримно розвивається, давно притягає провідних світових виробників вин, тому конкуренція за увагу експертів і споживачів на таких виставках дуже висока. Тим приємніше для нас незмінні аншлаги на стендах "Артемівськ Вайнері", - відвідувачі виставки високо оцінили різні сорти артемівського ігристого, особливо відзначивши "рожеве брют" і "червоне напівсолодке", як вина з особливим смаковим букетом, що добре запам'ятовується.

У щорічній знаковій події для світу винної індустрії London International Wine Fair "Артемівськ Вайнері" бере участь вже втретє. Минулого року торговельна марка KRIMART не лише отримала високу оцінку вимогливих відвідувачів європейського професійного огляду винної продукції, але й вийшла на перспективний ринок Великобританії, завдяки укладенню контракту з одним з видатних імпортерів в Англії - компанією Monolith - UK. Цього року презентація брютів від "Артемівськ Вайнері" в рамках Лондонського винного ярмарку з 17 до 19 травня стала для нас наступним важливим і відповідальним етапом просування нашої продукції на ринку Великобританії, - публіці було представлено оновлений дизайн лінійки KRIMART, розроблений провідними англійськими дизайнерами з компанії Claessens International. Прем'єра упаковки привернула особливу увагу відвідувачів виставки, - вони відмітили елегантну преміальність і вишуканий європейський стиль нового візуального позиціонування продукту.

Весняний променад ігристих "Артемівськ Вайнері" найбільшими світовими столицями був вдалим. Як відзначає Генеральний директор підприємства Олексій Гаркуша: "Азіатський і Західноєвропейський ринки - це пріоритетні стратегічні зони для просування нашої продукції. Їхнє освоєння, на шляху до якого ми взяли впевнений старт, означатиме не лише глобалізацію нашого бізнесу, але й популяризацію високоякісної продукції з України на величезній території. Для нас, як українського виробника, це одночасно гідне комерційне і відповідальне патріотичне завдання".