16.06.2011

KRIMART - світ змінюється, смак залишається

У 2011 році колекція ігристих вин KRIMART знаходить новий вид, завдяки європейському рестайлингу, проведеному провідними англійськими дизайнерами з компанії Claessens International. Міняється дизайн етикету і фольги на шийці пляшки, - замість традиційного чорного етикету, що раніше використався для усієї лінійки ігристих, з'являється палітра этикетів в п'яти колірних рішеннях: - сріблястий (зеро), - чорний (экстра-брют), - золотистий (мускатне брют), - рожевий (рожеве брют), - червоний (червоне брют).

Оновлення візуального стилю ігристих вин KRIMART є частиною програмної концепції підприємства, спрямованої на приведення дизайну етикетки і упаковки Artemovsk Winery в повну відповідність з міжнародними стандартами.

Індивідуальний колір етикету не лише відбиває неповторний характер кожної марки ігристого вина KRIMART, але і працює на впізнанність продукту. Крім того, колекція Krimart відтепер упаковується в тубуси, - на думку фахівців, нова упаковка дуже практична і гарантує цілісність пляшки і обробки.

Знаменитий квінтет Krimart в новому візуальному рішенні з'явиться перед цінителями ігристих вин з 20-го червня.