16.04.2018

Компанія ARTWINERY представила свою продукцію на Міжнародній виставці в Будапешті

5-7 квітня 2018 року в Будапешті відбулася Міжнародна торгова виставка вин і алкогольних напоїв VinCE Budapest Wine Show, в рамках якої найбільший виробник ігристих вин за класичною технологією ПрАТ «Артвайнері» представив свою продукцію.

Цього року виставка проводилася в 9-й раз. VinCE Budapest Wine Show – одна з найпрестижніших винних виставок в Центральній і Східній Європі, на якій була представлена ??виноробна продукція найбільш успішних Угорських виробників, а також зарубіжні експоненти Італії, Іспанії, Румунії, Австрії, Сербії. Україна була представлена ??єдиним виробником – ПрАТ «Артвайнері». Всього взяло участь 160 компаній-виробників винної продукції. Також були запрошені понад 200 трейдерів, журналістів, сомельє і гравців сегменту HoReCa.

Компанія «Артвайнері» вперше представила ігристі вина на угорському ринку. Для участі у виставці були відібрані найбільш популярні марки від українського виробника – преміальна колекція ігристих вин марки брют від KRIMART і лінійка напівсолодких ігристих з фруктовими ароматами торгової марки CHARTE. Елітні брюти KRIMART, вироблені за класичною технологією, викликали великий інтерес у європейських трейдерів, а легкі ігристі від CHARTE завоювали велику частину молодіжної аудиторії.

«Популярність нашого стенду на VinCE Budapest Wine Show серед локальних дистриб'юторів, безумовно, свідчить про те, що в Угорщині зростає інтерес до ігристих вин. Крім того, продукція «Артвайнері» привернула увагу представників та інших, сусідніх країн, – каже Директор із зовнішньоекономічної діяльності ПрАТ «Артвайнері» Ірина Прокопчук. – Найближчим часом ми розраховуємо підписати контракт зі словацьким трейдером, а також вже ведемо переговори з великим угорським дистриб'ютором».