09.11.2017

Артвайнері випустив ювілейну 600-мільйонну пляшку ігристого вина

Найбільший у Східній Європі завод з виробництва ігристих вин класичним пляшковим методом «Артвайнері» випустив ювілейну 600-мільйонну пляшку ігристого вина.

Артвайнері випустив ювілейну 600-мільйонну пляшку ігристого вина

Складно уявити, але перш ніж потрапити в руки поціновувачів, артемівські вина проводять на заводі від дев'яти місяців до трьох років. Протягом цього часу ігристе вино «народжується», «живе» і «дозріває», набуваючи чудового смаку і тонкого аромату.

Артвайнері випустив ювілейну 600-мільйонну пляшку ігристого вина

За 67-річну історію підприємства було вироблено понад півмільярда пляшок цього радісного напою. Ювілейна 600-мільйонна партія ігристого «Артвайнері» – це червоне ігристе вино.

Червоне ігристе вино можна назвати візитною карткою підприємства - адже саме «Артвайнері» був одним з перших заводів, винороби якого вперше виготовили цей напій. З моменту появи це вино досить швидко підкорило серця споживачів не тільки в Україні, але й набуло популярності на міжнародному ринку. Вперше червоне ігристе від «Артвайнері» надійшло на європейський ринок ще в 1972 році, і сьогодні, завдяки Артемівським виноробам, весь світ може оцінити неповторний смак цього напою.

Артвайнері випустив ювілейну 600-мільйонну пляшку ігристого вина

Високу якість цього унікального вина оцінили не тільки споживачі ігристого, а й професіонали. Саме червоне ігристе завоювало найбільшу кількість нагород і дипломів на міжнародних конкурсах і виставках за всю історію заводу.

Артвайнері випустив ювілейну 600-мільйонну пляшку ігристого вина

Вперше підприємство представило світові своє вино в 1976 році на III Міжнародному конкурсі в Болгарії і відразу ж червоне ігристе принесло своїм творцям золоту медаль. Наступне золото було отримано вже в Німеччині в 1977 році. На сьогоднішній день в арсеналі червоного ігристого від «Артвайнері» 22 золоті медалі, 4 срібні, 8 кубків, 2 Гран-Прі та безліч дипломом «За високу якість».

Артвайнері випустив ювілейну 600-мільйонну пляшку ігристого вина

67 років досвіду та розвитку, багаторічна практика створення ігристого вина, що передається з покоління в покоління – все це – підприємство «Артвайнері», яке справедливо можна назвати національним надбанням України.

600 000 000 пляшок ігристого вина, вироблених за класичною шампанською технології за 67 років виробництва – це унікальний показник для всієї історії вітчизняного виноробства.