29.06.2017

ARTWINERY святкує 67-річчя від дня заснування

Сьогодні найбільше в Східній Європі підприємство з виробництва ігристого вина класичним методом, ПрАТ «Артвайнері», відзначає 67-ту річницю з дня заснування.

29 червня 1950 року було прийнято і затверджено рішення створити в гіпсових штольнях міста Артемівська, нині Бахмута, підприємство з виробництва класичного ігристого вина. Сьогодні «Артвайнері» – це одне з найбільших підприємств у Східній Європі з виробництва ігристих вин класичним пляшковим способом, яке за оснащеністю входить в п'ятірку найбільш високотехнологічних виноробних підприємств в світі. Виробнича потужність заводу становить близько 25 млн. пляшок ігристого в рік. І це єдине підприємство в Україні, яке може виробляти класичне ігристе вино в таких масштабах.

ARTWINERY святкує 67-річчя від дня заснування

Бренд «Артвайнері» за всі ці роки став символом високої якості продукції. Використовувана на підприємстві французька методика виробництва шампанського, впровадження новітніх розробок світових виробників, а також майстерність виноробів – основний актив підприємства. Всі ці фактори в підсумку дають продукцію високої якості, здатну задовольнити попит не тільки вітчизняного споживача, але і гідно представити Україну як виноробну державу на світовому ринку.

67 років – це не малий шлях для підприємства. Це десятки років становлення, розвитку, професійного «дорослішання» і зміни поколінь трудівників. Але, незважаючи на багаторічну історію, досвід і досягнення, сьогодні абсолютно впевнено можна сказати, що для підприємства такого рівня – це не вік, коли можна зупинитися на досягнутому. 67 років – це лише початок довгого шляху до вершин успіху. І щороку, відзначаючи дату заснування заводу, ми підводимо підсумки, оцінюємо результати, і знову перегортаємо сторінку нашої історії, щоб почати нову главу літописі під назвою ARTWINERY.