14.10.2016

ПрАТ «Артвайнері» вітає співробітників з професійним святом – Днем працівника харчової промисловості

Напередодні святкування Дня працівників харчової промисловості в урочистій обстановці адміністрація підприємства привітала своїх співробітників. Наказом Генерального директора були відзначені кращі працівники ПрАТ «Артвайнері» за особисті заслуги в розвитку виробництва і істотний внесок у підвищенні його ефективності, за бездоганну роботу з виконання виробничих планів і завдань, за підвищення продуктивності праці і якості виконуваних робіт, бездоганне дотримання трудової дисципліни, активну участь у громадському житті колективу.

ARTWINERY вітає співробітників з професійним святом - Днем працівника харчової промисловості

За значні трудові досягнення заохочені занесенням до Дошки пошани ПрАТ «Артвайнері» такі працівники:

• 1. БУРЛАЧЕНКО ОЛЕНА КОСТЯНТИНІВНА, прийомоздавальник вантажу та багажу 3 розряду складу готової продукції,
  • 2. ВОЛИНСЬКИЙ ВІТАЛІЙ ЛЕОНІДОВИЧ, наладчик устаткування у виробництві харчової продукції 6 розряду цеху з випуску витриманого ігристого вина,
  • 3. ВОСТРІКОВ ВАЛЕРІЙ ВЛАДИСЛАВОВИЧ, слюсар-ремонтник 4 розряду лікерного цеху,
  • 4. ЗАХАРОВА ТАМАРА ГРИГОРІВНА, ремюер 5 розряду цеху шампанізації,
  • 5. ІОТЕНКО НАТАЛІЯ СТЕПАНІВНА, обробник виноматеріалів і вина 5 розряду виноматеріального цеху,
  • 6. КАПЛЕНКО ОЛЕНА ВАЛЕРІЇВНА, інженер з метрології та інженер з стандартизації випробувальної лабораторії,
  • 7. КОВАЛЕВСЬКИЙ ВІТАЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ, водій електро- та автовізка 2 розряду транспортного цеху тарно-транспортного управління,
  • 8. КОЛОДЯЗНА ТЕТЯНА АНДРІЇВНА, обробник виноматеріалів і вина 5 розряду тиражного цеху,
  • 9. ЛЕПЕТЮХ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ, машиніст холодильних установок 5 розряду холодильного відділення,
  • 10. ЛЮБЧЕНКО АНДРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ, водій автотранспортних засобів 1 класу транспортного цеху тарно-транспортного управління,
  • 11. НІКІФОРОВ СЕРГІЙ ВІКТОРОВИЧ, начальник механічного відділення,
  • 12. ПАВЛІЧЕНКО ЄВГЕН ВАСИЛЬОВИЧ, вантажник магазину,
  • 13. ПАНОВ ЮРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ, електромонтер з ремонту та обслуговування електрообладнання 4 розряду електроділянки енергетичного управління,
  • 14. ПОПОВСЬКА Людмила Петрівна, готувач ігристого 2 розряду цеху післятиражної витримки,
  • 15. РИЖЕНКО МИХАЙЛО ВОЛОДИМИРОВИЧ, слюсар-ремонтник 5 розряду механічного відділення,
  • 16. РИЖИКОВ МИКОЛА ЮРІЙОВИЧ, тесля 5 розряду тарного цеху тарно-транспортного управління,
  • 17. РИЖИКОВА ЛЮДМИЛА ВОЛОДИМИРІВНА, обліковець експортної обробки цеху оформлення готової продукції,
  • 18. СТЕЦЕНКО ВАСИЛЬ ВІКТОРОВИЧ, директор бази відпочинку «Янтар»,
  • 19. ЧЕРНІКОВА ТЕТЯНА ВІКТОРІВНА, сестра медична медпункту,
  • 20. ЯКИМОВСЬКИЙ РОМАН СЕРГІЙОВИЧ, електро-газозварник 5 розряду паросилової ділянки енергетичного управління,
  • 21. ЯРОВА ОКСАНА АНАТОЛІЇВНА, контролер якості 3 розряду ділянки рядової обробки цеху оформлення готової продукції.

Колектив ПрАТ «Артвайнері» від щирого серця вітає почесних співробітників, а також усіх працівників харчової промисловості з професійним святом! Бажаємо всім успіху, процвітання, натхнення і нових досягнень у трудовій діяльності, радості, благополуччя і гармонії в житті.

Зі святом, шановні колеги!