21.12.2015

Мистецтво в подарунок від «Артемівськ Вайнері»

У рамках програми розвитку національної культури виноспоживання і напередодні свят, «Артемівськ Вайнері» у творчому союзі з компанією «Конті» представляє колекцію подарункових наборів «АРТ-ПРІ»: ігристі вина і цукерки в ексклюзивній упаковці.

Артемівськ Вайнері з компанією Конті представляє колекцію подарункових наборів АРТ-ПРІ

Відтепер Вам не потрібно витрачати час у пошуках особливого еногастрономічного презенту для Ваших близьких, колег і друзів – виробники подбали про те, щоб подарунковий ансамбль був зі смаком підібраний і з витонченістю упакований.

У 2015/2016 році до Вашої уваги будуть представлені чотири варіанти подарункових наборів, натхнених художніми сюжетами золотого віку L'art de vivre.

L'art de vivre – це мистецтво жити. Головна складова «L'art de vivre» – хороший смак у всьому: від страв і напоїв на вашому столі до оздоблення вашого будинку і вміння вибудувати своє життя таким чином, щоб отримувати від нього максимум задоволення. Багаті традиції гастрономії, виноробства і дозвілля – результат розвитку людства впродовж кількох століть. Багато чого з того, що сьогодні пов’язане з мистецтвом життя прийшло до нас з Європи. Витончена атмосфера французьких барів, витриманий стиль англійських званих обідів, невимушений дух скандинавських літніх ланчів і пікніків відображені у кращих зразках європейського живопису, повного життєствердних фарб.

Artemovsk Winery с компанией Конти представляет коллекцию подарочных наборов АРТ-ПРИ

Формат застілля змінюється, але його основні складові залишаються незмінними: першокласні напої, вишукані закуски і приємна компанія, яка знається у мистецтві спілкування.

Колекція «АРТ-ПРІ» – мистецтво в подарунок

Довідка:

ПрАТ «Артемівськ Вайнері» – найбільше підприємство у Східній Європі з виробництва ігристих вин класичним пляшковим методом. Увесь цикл виробництва в «Артемівськ Вайнері» розташований на глибині більше 72 метрів у підземних гіпсових тунелях, які круглий рік зберігають унікальні мікрокліматичні умови – постійні температуру і вологість.
В активі компанії 145 різних медалей і нагород престижних міжнародних конкурсів. У тому числі, нагорода «Краще ігристе вино Східної Європи» міжнародного конкурсу VITEFF (Франція).

Група «КОНТІ» посідає друге місце на українському кондитерському ринку, входить до десятки провідних кондитерів Східної Європи, а також у ТОП 50 компаній світового рейтингу кондитерських виробників Global TOP-100.
Основні ТМ Групи «КОНТІ»: шоколадні цукерки EsfeRo, AMOUR, Bonjour-десерт, а також «KONTI».