16.11.2015

Ігристе вино від Artemovsk Winery представляє Україну на міжнародній виставці вина та спиртних напоїв у Гонконгу.

У листопаді 2015 року відбулася чергова Міжнародна виставка вина і спиртних напоїв у Гонконгу. Це найбільша подія осені в Східній Азії для виробників алкогольної продукції всього світу. Hong Kong International Wine & Spirits Fair щороку об’єднує виробників та імпортерів спиртних напоїв з країн Європи, Азії, Латинської Америки, США і Канади. Цього року Artemovsk Winery став єдиним представником України на цьому масштабному заході.

Artemovsk Winery представляє Україну на міжнародній виставці вина і спиртних напоїв у Гонконгу Artemovsk Winery вже вдруге представляє свою продукцію в Гонконгу. Дебют Компанії на Hong Kong International Wine & Spirits Fair відбувся у 2013 році, де були представлені кращі зразки торгової марки «KRIMART», а також фруктова колекція «Charte Komilfo», одразу завоювала серця відвідувачів виставки. Цього року сюрпризом для азіатських споживачів стала новинка від «Charte Komilfo» – ігристе з ароматом ананаса. А елітні брюти торгової марки «KRIMART», які відповідають європейським стандартам виноробства, отримали найвищі оцінки від вимогливої публіки і професіоналів з країн Європи, Австралії, Індії та Сінгапуру.

Hong Kong International Wine & Spirits Fair – це унікальна платформа для просування алкогольної продукції на Азіатському ринку, яка привертає велику кількість імпортерів і виробників спиртних напоїв з різних країн з усіх континентів. Крім того, спеціальна політика Гонконгу, зокрема, скасування митних зборів на імпорт алкогольних продуктів, спрямована на те, щоб зробити його найбільшою міжнародною торговою базою для винної індустрії в цій частині Світу.

Вперше артемівські вина були представлені на Китайському ринку навесні 2011 року в Пекіні, у листопаді 2011 «Артемівськ Вайнері» підкорив "Interwine China 2011" в Гуанчжоу, тоді ж був укладений перший контракт з провідним китайським імпортером про поставку ігристого вина KRIMART на ринок Піднебесної. Міжнародна виставка вин і спиртних напоїв Interwine China 2012 (м. Гуанчжоу, КНР) принесла підприємству визнання експертів і диплом «Краще ігристе вино».