04.04.2014

Фруктова феєрія від Artemovsk Winery у «Піднебесній»

З 27 до 31 березня у місті Ченду, китайській провінції Сичуань, відбулася найбільша ювілейна 90-а Китайська Національна виставка продуктів харчування та напоїв (The 90th China Food&Drinks Fair (Chengdu-2014).

Фруктова феєрія від Artemovsk Winery у Піднебесній

Відразу дві дистриб’юторські компанії в Китайській Народній Республіці представили ігристі вина «Артемівськ Вайнері» на цьому заході. Величезною популярністю серед тисяч експонентів користувалася фруктова колекція артемівських ігристих вин, які вперше були представлені настільки широкій публіці в Китаї. На думку китайських партнерів «Артемівськ Вайнері», слабоалкогольні класичні ігристі вина з фруктово-ягідними ароматами – це абсолютно новий формат на ринку Китаю і вже сьогодні можна припустити, що у майбутньому їх популярність буде тільки зростати.

Фруктова феєрія від Artemovsk Winery у Піднебесній

The 90th China Food&Drinks Fair (Chengdu-2014), яку називають «барометром» харчової промисловості Китаю, бере свій початок з 1955 року і є однією з найбільших професійних виставок в китайській історії. Виставка спонсорується Китайською національною корпорацією з виробництва цукру та алкоголю, і проводиться два рази на рік, навесні та в осені. На цей час, масштаб кожної виставки більше 100 тисяч квадратних метрів, де представлені близько 3000 експонентів і понад 300 000 учасників, загальний оборот становить близько 20 млрд. юанів. Це найбільша і найбільш впливова виставка харчової промисловості в Китаї. The China Food&Drinks Fair також називають "першою подією" внутрішнього ринку. Незмінні цілі виставки – будівництво національної економіки і поліпшення суспільства. Крім того, ця виставка є найбільшою національною платформою торгівлі, маркетингової системи, інформаційної системи, інвестування та міжнародного співробітництва.

Фруктова феєрія від Artemovsk Winery у Піднебесній

Для «Артемівськ Вайнері» участь у цій події надає можливість не тільки розширити географію збуту. Першочерговим завданням на сьогодні є вивчення споживчого попиту, що стрімко розвивається на Азіатському ринку, який став одним з найбільш пріоритетних напрямків для просування продукції підприємства.