02.12.2013

Головний технолог Artemovsk Winery – кращий винороб року

Державна наукова установа «Всеросійський науково-дослідний інститут пивоварної, безалкогольної та виноробної промисловості» за підтримки Російської академії сільськогосподарських наук під високим патронатом Міжнародної організації винограду і вина (OIV) 18-22 листопада провела XVII Міжнародний професійний конкурс вин і спиртних напоїв. Цього року почесним номінантом конкурсу «Кращий фахівець виноробства 2013 року» стала СТОВБУР НІНА ІВАНІВНА – головний технолог ПрАТ «Артемівськ Вайнері».

Головний технолог Artemovsk Winery кращий винороб року

Завдяки високому рівню професіоналізму та майстерності Ніни Іванівни Артемівські ігристі вина славляться не лише в нашій країні, але і далеко за її межами. Це почесне звання – результат багаторічної і плідної праці, адже Ніна Іванівна Стовбур працює на підприємстві вже більше 30 років.

І на підтвердження цього, високе визнання отримав не лише Винороб, професійне жюрі відмітило і результати його діяльності. Найвищу нагороду ГРАН-ПРІ отримало ігристе вино «Артемівське біле брют» тиражу 2009 року. Золота медаль дісталася ігристому «Артемівське біле брют» тиражу 2012 року.

Головний технолог Artemovsk Winery кращий винороб року

«Визнання колег, фахівців і професіоналів – це краща нагорода за працю, якій ти присвятив усе своє життя», – вважає Ніна Іванівна Стовбур.

Нагадаємо, що уперше конкурс був організований у 2008 р. Конкурс проводився за правилами і під високим патронатом Міжнародної організації винограду і вина (OIV). До складу жюрі конкурсу були включені фахівці з різних країн, у тому числі експерти, дегустатори, енологи та магістри вина.