27.11.2013

Artemovsk Winery представив фруктову новинку на виставці у Гонконгу

У листопаді 2013 року в Гонконгу відбулася Міжнародна торгова виставка вин та алкогольних напоїв Hong Kong International Wine & Spirits Fair 2013. Основною метою проведення виставки організатори визначили – просування першокласних вин на азіатський ринок. Цього року Artemovsk Winery вперше представив свої ігристі вина у Гонконгу, взявши участь у цій виставці.

Це не перший досвід Artemovsk Winery на Азіатському ринку. Артемівські ігристі вина неодноразово були представлені на провідних виноробних виставках Китайської Народної Республіки, і вже завоювали не лише інтерес споживачів, але й визнання китайських експертів. На міжнародній виставці вин та спиртних напоїв Interwine China 2012 (м. Гуанчжоу, КНР) підприємство було нагороджене дипломом «Краще ігристе вино» за «KRIMART» біле екстра-брют.
Цього разу до Гонконгу артемівські винарі привезли не лише перевірену азіатським смаком торгову марку KRIMART, але й новинку – слабоалкогольне фруктове ігристе CHARTE Komilfo, яке відразу ж стало фаворитом у вимогливої гонконзької публіки. Особливою популярністю користувалося ігристе з ароматом полуниці. Гонконзькі фахівці впевнені, класичні ігристі вина з фруктовими ароматами здатні зайняти гідне місце в серцях місцевих поціновувачів і туристів.

Artemovsk Winery представив фруктову новинку на виставці у Гонконгу

Hong Kong International Wine & Spirits Fair була покликана познайомити найбільших світових виробників вин та інших алкогольних напоїв з можливостями та перевагами ділового партнерства з торговими фірмами Гонконгу. Спеціальна політика Гонконгу, зокрема, відміна митних зборів на імпорт алкогольних продуктів, спрямована на те, щоб зробити його найбільшою міжнародною торговою базою для винної індустрії. Саме цей факт і притягує до цього регіону велику кількість виробників з країн Європи, Латинської Америки, Африканського континенту, а також Канади, США та інших країн. Для українських винарів Азіатський ринок є одним з найбільш пріоритетних напрямів для просування продукції, враховуючи стрімкий розвиток споживчого попиту в цій частині Світу.

Уперше артемівські вина були представлені на Китайському ринку навесні 2011 року в Пекіні, у листопаді 2011 «Артемівськ Вайнері» підкорив «Interwine China 2011» у Гуанчжоу, тоді ж був укладений перший контракт з провідним китайським імпортером про постачання ігристого вина KRIMART на ринок Піднебесної. Міжнародна виставка вин та спиртних напоїв Interwine China 2012 (м. Гуанчжоу, КНР) принесла підприємству визнання експертів та диплом «Краще ігристе вино».