14.08.2013

Еліксир літа: фруктові імпровізації від ТМ CHARTE

Вислизаюча спека останнього літнього місяця радує розкішними дарунками фруктових садів. Вечори стають прохолодніше, наближаючи золоту пору збору виноградного врожаю. На стику двох родючих сезонів винороби Artemovsk Winery віддають данину пишноті смаків, створених природою, і представляють новинку: лінію фруктових слабоалкогольних гристих вин під торговою маркою CHARTE, що вже полюбилася шанувальникам напівсолодкого. Нові напої CHARTE komilfo створені для тих, хто вміє проводити літо зі смаком, не втрачаючи ясності розуму.

Artemovsk Winery CHARTE komilfo лінійка фруктових слабоалкогольних ігристих вин

Створення фруктового CHARTE komilfo навіяне європейською модою початку ХХ століття: на літніх терасах середземноморських курортів подавали гристі вина, змішані з фруктами. Легка «гриста сангрія» з її енергійним і тонким ароматом прекрасно вгамовувала спрагу, – освіжала, але не сп’яняла.

Фруктовий гристий напій CHARTE komilfo – варіація за мотивами сангрії. Три витончені імпровізації на тему спілих ягід полуниці, соковитих плодів абрикоса й ароматних зелених яблук представлені в пляшках з елегантним світлим етикетом. Глибока насичена основа традиційних для класичного гристого сортів винограду зливається з грайливими фруктовими та ягідними нотами, даруючи гармонічні, легкі та в той же час пікантні композиції.

Новий напій виробляється за унікальною технологією, заснованою на класичній шампанізації гристого вина в пляшці протягом не менш 9 місяців з наступним додаванням високоякісного експедиційного лікеру, що визначає марку й аромат гристого. Фруктовий CHARTE komilfo є на 100% винним напоєм, що не містять води та соків. На відміну від традиційних гристих міцністю 12,5%, фруктовий CHARTE komilfo, з вмістом алкоголю 8,5%, виділяється легкістю, такою важливою для універсальних напоїв, що підходять для будь-якої, навіть пекучої, погоди. Компанія Artemovsk Winery є єдиним підприємством в Україні, що випускає таку продукцію.

У прем’єрній лінії фруктового CHARTE komilfo представлені три винних напівсолодких напою.

Яблучний CHARTE komilfo – імпровізація на основі білого гристого вина з виноматеріалів Аліготе, Кокур і Рислінг. Світло-солом’яний напій з золотавим відтінком має в ароматі яскраво виражені тони зеленого яблука й миттєво створює радісний літній настрій.

Абрикосовий CHARTE komilfo – композиція на основі білого гристого з виноматеріалів Аліготе, Кокур, Рислінг і Ркацителі. В ароматі напою світло-солом’яного кольору з золотавим відтінком солірують тони абрикосу, що переносять вас до благодатної тіні фруктового саду.

Полуничний CHARTE komilfo – ягідна фантазія на основі рожевого гристого вина з виноматеріалів Аліготе, Кокур і Каберне-Совіньон. Напій світло-рожевого кольору з яскраво вираженими тонами полуниці бадьорить і будить романтичні емоції.

Нові гристі CHARTE komilfo – головні фруктові враження сезону в келиху. Проводимо літо зі смаком, не втрачаючи ясності розуму.