29.04.2013

В Молдові тепер є свій «КРИМ»

Цього року до співдружності країн-імпортерів гристих Artemovsk Winery приєдналася ще одна держава. Тепер артемівські гристі вина будуть пити й у Молдові. Перша партія продукції торговельної марки «КРИМ» з'явиться на столах жителів цієї Республіки вже в травні цього року. Імпортером виступила компанія, що є найбільшим дистриб’ютором елітних алкогольних і безалкогольних напоїв на території Молдови.

Новий партнер «Артемівськ Вайнері» має 14-літній досвід роботи з найбільшими алкогольними брендами. Успіхи компанії виражаються через постійне збільшення долі ринку, обігу й асортименту алкоголю й безалкогольних напоїв, представлених на ринку Молдови. Фахівці молдавського підприємства переконані, що торговельна марка «КРИМ», що вже скорила серця українців і росіян, незабаром стане також популярна й на ринку Молдови.

Довідка: ПрАТ «Артемівськ Вайнері» виробляє гристі вина винятково класичним методом шампанізації в пляшці. Артемівські гристі вина успішно експортуються за кордон з 1972 року. Експортні поставки продукції Artemovsk Winery охоплюють більше двадцяти країн світу.