16.04.2013

Новий стиль «Крим» і «Артемівське»: 10 модних відтінків ігристої класики

Винний етикет – не лише важливе для нас з Вами зведення правил сервування і рекомендацій з поєднання напоїв і страв. Етикет – це зовнішній вигляд вина, його візуальна презентація і інформаційна ідентифікація. Якщо коротко: етикет – це персональний документ ігристого, «одяг» по якому його зустрічає, впізнає і вибирає споживач.

Вдало підібрана упаковка і стильний етикет високоякісного ігристого – запорука того, що кохання з першого погляду переросте в справжнє перевірене почуття. А вміння впіймати дух часу і вчасно «переодягнутися», надавши блиску звичному дрес-коду, посилить інтерес, – це правило, універсальне для усіх трендсеттерів, як у світі моди, так і у світі вина.

У травні цього року ринок чекає нову тріумфальну появу двох оновлених після рестайлінгу популярних лінійок ігристих вин Artemovsk Winery – «Крим» і «Артемівське». Весняний вихід у світ не залишиться непоміченим завдяки відточеному фірмовому стилю, що втілився в новому кольорі, формі і змісті етикету пляшки. Оновлення візуального рішення продукції Artemovsk Winery здійснене в співпраці з англійською дизайнерською компанією Claessens International – відомою серед світових дизайнерів «винного одягу».

Перед рейстайлінгом етикету торгових марок «Крим» і «Артемівське» стояло завдання уніфікувати концепцію «візитки» популярних ігристих вин, адаптувати її до фірмового стилю підприємства і оптимізувати сприйняття продукції споживачем. Новий дизайн більш вишуканий і, в той же час, витончений, простіший для сприйняття і незабутній. Елегантність ігристого підкреслена тонкими лініями шрифтів, витонченим колірним вираженням і лаконічними пропорціями етикету, що містить повну інформацію про напій і виробника.

Оновлення візуального стилю ігристих вин «Крим» і «Артемівське» є частиною програмної концепції підприємства, спрямованої на приведення дизайну етикетки в повну відповідність з міжнародними стандартами. Важливий елемент цієї програми – розміщення запатентованого знаку класичного виробництва із зображенням винного пюпітра – Classic Production Method (CPM) – в нижньому правому кутку фронтального етикету.

Цієї весни в шоурумі торгових марок «Крим» і «Артемівське» представлено 10 нових моделей.

Тріо «Крим» виступає в яскравих контрастних відтінках фігурного по верхньому краю етикету з витонченою золотою рамкою:

• – біле брют (теплий бежевий тон етикету)
  • – біле напівсухе (класичний чорний)
  • – червоне напівсолодке (гарячий рубіново-червоний)

Новий стиль Крим Artemovsk Winery

У колекції «Артемівське» присутні як потужні мелодраматичні, так і ніжні пастельні відтінки лаконічних прямокутних этикетів в золотому облямуванні:

• – біле напівсолодке (свіжий блакитнуватий тон літнього неба)
  • – біле напівсухе (натуральний солом'яно-лаймовий)
  • – біле брют (глибокий синій фон етикету)
  • – мускатне напівсухе (у енергійних тонах лісової зелені)
  • – рожеве напівсухе (відтінок полуниці з вершками з вкрапленнями шафрану)
  • – червоне напівсолодке (інтенсивний рубіновий з гостромодною нотою фуксії)
  • – біле напівсолодке (колишнє «радянське» – фактурний тон гіркого шоколаду)

Новий стиль Артемівське Artemovsk Winery

Особливої уваги поціновувачів ігристого заслуговує те, що в рестайлінгу «Артемівського білого напівсолодкого» знайшов відображення улюблений багатьма поколіннями імідж «Радянського шампанського». Несподіване і ультрамодне нове прочитання улюбленого напою з історією – родзинка оновленої лінійки «Артемівське».

Задаємо тренди, підкреслюємо головні елементи стилю і зустрічаємо новий сезон 10-ма новими відтінками ігристої класики – в усіх сертифікованих торгових точках України.