02.04.2013

Artemovsk Winery відкриває представництво в Росії

У другому кварталі 2013 року Artemovsk Winery відкриває своє представництво на території Російської Федерації (далі – РФ). Відповідне рішення наглядова рада компанії прийняла 1 квітня 2013 року. Російський офіс компанії буде розташований в Москві.

В основні завдання представництва входитимуть взаємодія з офіційними дистриб'юторами, розвиток і координування продажів, а також ведення маркетингової діяльності від імені Artemovsk Winery на території РФ.

У 1954 році перші 500 тисяч пляшок ігристого, випущені артемівським заводом, були орієнтовані передусім на загальний простір ринку СРСР, невід'ємною частиною якого була територія Росії. З кожним роком географія продажів підприємства, що розвивається, динамічно росла – нині вона охоплює більше 20-ти країн світу. Разом з активною діяльністю Artemovsk Winery у напрямі Західної Європи, Північної Америки і Східної Азії, зміцнення позицій і поліпшення якості присутності на ринку РФ залишається одним з пріоритетних напрямів діяльності. В зв'язку з цим, відкриття російського представництва - це закономірний крок в розвитку експортної політики провідного українського виробника ігристих вин.

Враховуючи зростаючий попит російського споживача на український продукт, підприємство має намір збільшити долю присутності і об'єм продажів на ринку РФ вже в найближчій перспективі. У експортний портфель Artemovsk Winery входять торгові марки «АРТЕМІВСЬКЕ», «КРИМ», «ПЕРЛИНА КРИМУ» і «KRIMART».