03.04.2013

Впізнавана класика: шукайте запатентований знак на продукції Artemovsk Winery!

Давні поціновувачі продукції Artemovsk Winery знають, що фірмовою відмінністю виготовленого нами ігристого упродовж більше півстоліття є виробництво за класичною французькою технологією. Ця визнана кращими світовими майстрами-виноробами технологія припускає не поширену на багатьох підприємствах спрощено-прискорену, а тривалу витримку напою в пляшці не менше 9-ти місяців.

Краще народжується тільки в любові, тому за час дозрівання – шампанізації в пляшках – вишукане ігристе вимагає до себе уважного і повного турботи ставлення. У класичному виробництві, для досягнення досконалої прозорості вина і повного позбавлення його від осаду, кожну пляшку встановлюють горлечком вниз в спеціальні станки з комірками, що прорізають під кутом 45 градусів. Щодня кожну пляшку дуже обережно провертають, щоб осад переміщався на пробку, не залишаючись ні на стінках пляшки, ні в самому вині. Час, майстерність і турбота допомагають зазвучати тонкій, майже музичній, композиції кожної з марок нашого ігристого. Символічно, що винні станки, що дозволяють виноробам вручну виконувати цю філігранну роботу, називаються пюпітрами. Пюпітр – знак перевіреної часом майстерності, символ класичного виробництва ігристих вин.

Artemovsk Winery має честь представити запатентований знак CPM – Classic Production Method – який відтепер розміщуватиметься на усій продукції, зробленій описаним класичним способом. На знакові зображений винний пюпітр – незамінний інструмент роботи майстра-винороба, хранителя перевірених часом традицій виробництва.

запатентованный знак CPM Classic Production Method

Вибираючи напій в точках продажів, зверніть увагу на логотип у формі кола з вписаним в нього винним пюпітром і написом в півколі над ним Classic Production Method (англ. «Класичний метод виробництва»), розташований в нижньому правому кутку етикети на фронтальній стороні пляшки. Тепер пюпітр – на усіх етикетках Artemovsk Winery – на знак того, що ми дбайливо зберігаємо класичні традиції виробництва і пропонуємо Вам кращі ігристі вина.

Довідка:

• – Класичний метод виробництва – це спосіб виробництва ігристих вин, при якому насичення вина вуглекислим газом (шампанізація) відбувається природним способом, шляхом вторинного бродіння в пляшці і подальшою витримкою в горизонтальному положенні протягом не менше 9-ти місяців. Цей метод є еталонним для виробництва ігристого високої якості.

• – Винний пюпітр – стійка з вирізаними комірками для пляшок. Після установки в пюпітри пляшки залишають в спокої до повного освітлення вина. Дріжджовий осад при цьому рихлою масою скупчується в горлечку і на плечиках пляшки. Ущільнення дріжджового осаду досягається за рахунок легкого обертального струшування пляшки і невеликим поворотом її за годинниковою стрілкою.

• – Музичний пюпітр – підставка для нот (вмонтована в музичний інструмент або підлогова).