25.03.2013

«Артемівськ Вайнері» переміг в конкурсі «Золотий Меркурій»

25 березня 2013 року відбулася церемонія нагородження переможців регіонального конкурсу «ЗОЛОТИЙ МЕРКУРІЙ», що проводиться щорічно Донецькою Торгово-Промисловою Палатою. Переможцем в номінації «За впровадження інноваційних технологій і наукових розробок» став найбільший в Україні виробник ігристих вин – ПАТ «Артемівськ Вайнері».

Щорічний регіональний конкурс «Золотий Меркурій» проводиться з 1997 року. Мета конкурсу – популяризація і просування кращих підприємств – членів Палати, які вносять великий внесок у розвиток економіки Донецької області і України. Ексклюзивна нагорода конкурсу – бронзова статуетка «Золотого Меркурія» і диплом переможця.

Артемівськ Вайнері переміг в конкурсі Золотий Меркурій

Цього року перемогу в номінації «За впровадження інноваційних технологій і наукових розробок» отримав завод з виробництва ігристих вин класичним методом «Артемівськ Вайнері». Ця перемога – оцінка результатів багаторічної діяльності підприємства, реалізації комплексної довгострокової програми розвитку і модернізації виробництва, яке привело до збільшення виробничих потужностей, розширення географії продажів ігристих вин, зміцнення іміджевих позицій підприємства не лише в регіоні, але і далеко за межами України. Інноваційні проекти дозволяють підприємству розвиватися з урахуванням вимог міжнародного рівня, випускаючи конкурентоспрможний популярний продукт, в результаті застосування цих високих технологій.

Творча і бездоганна праця працівників ПАТ «Артемівськ Вайнері» дає можливість заводу бути одним з кращих підприємств України, знаходитися у стадії економічного зростання, зміцнювати свої позиції на ринках збуту, підвищувати конкурентоспроможність продукції, що випускається, і отримувати максимально можливу економічну вигоду для розвитку підприємства і підвищення добробуту працівників заводу.