05.02.2013

ARTEMOVSK WINERY на карті туристичних маршрутів: у 2012 нас відвідали 20 000 гостей!

2012 рік став для «Артемівськ Вайнері» рекордним не лише в обсязі виробництва ігристого вина, але і у сфері туризму. За минулий рік підприємство відвідали 20 000 гостей.

Вже більше 150 років промисловий туризм – організація туристичних турів на діючі підприємства – ефективний інструмент популяризації своїх брендів провідними світовими компаніями. Близько 15 років тому бум промислового туризму почався в Західній Європі, і Artemovsk Winery, одним з перших підприємств в Україні, також почав освоювати цей формат «живої реклами».

Артемовск Вайнери промышленный туризм

Уперше Artemovsk Winery відкрив свої двері для туристів в 1999 році. Відтоді завод щорічно відвідували близько 5 тис. чоловік, і з кожним роком ця цифра росла. У 2010 році кількість гостей досягла 10 тис. чоловік, – тоді ж підземелля Artemovsk Winery зустріли свого 100-тисячного відвідувача. І ось, в 2012-му, встановлений новий рекорд – 20 тис. гостей на рік!

2012-ий став рекордним по відвідуваності не випадково. Поєднання відпочинку з пізнавальними цілями стає усе більш популярною формою дозвілля серед співвітчизників і зарубіжних гостей, які інтенсивно відвідують нашу країну після ЄВРО-2012. А знайомство із специфікою українського виноробства на прикладі одного з провідних національних брендів викликає особливий інтерес. Для створення найбільш комфортних умов для відвідування виробництва в 2012 році на Artemovsk Winery були відкриті нові екскурсійні маршрути, побудовані сучасні дегустаційні зали. З липня 2012 року екскурсії проводяться і по суботах. Введена в дію зручна для відвідувачів система online бронювання і оплати екскурсій. Оплата здійснюється через український процесинговий центр за допомогою платіжних карт VISA/MasterCard.

Артемовск Вайнери промышленный туризм

За час 1,5-годинної екскурсії Artemovsk Winery не просто демонструє гостям повний технологічний цикл виробництва і знайомить з лінією продукції. Час, проведений на підприємстві, занурює гостя в особливу атмосферу довіри, оскільки він своїми очима переконується в тому, що тут ігристе вино виробляється з бездоганним дотриманням традицій руками справжніх професіоналів, упевнених в якості своєї продукції і з любов'ю тих, що відносяться до своєї справи.

Промисловий туризм на Artemovsk Winery – один з пріоритетних напрямів в комплексній програмі розвитку культури споживання вина, яку підприємство реалізує ось вже більше 10 років. Адже істинну насолоду і максимальну користь від споживання ігристого вина можна отримати лише у тому випадку, якщо маєш знання про напій (як і ким він зроблений, з чим краще всього поєднується).

Артемовск Вайнери промышленный туризм

Відкрити для себе світ ігристих вин допоможе екскурсія. Відвідайте офіційний сайт Artemovsk Winery (www.krimart.com) і, скориставшись послугою online-замовлення, забронюйте слушний для Вас час відвідування і необхідну кількість місць.

Чекаємо Вас в унікальному підземному музеї Ігристого Вина!