16.01.2013

5 ЗНАКОВИХ ПІДСУМКІВ 2012 РОКУ ЛІДЕРА РИНКУ ІГРИСТИХ ВИН

Жвавий період новорічних і різдвяних свят – не тільки прекрасний привід для зустрічі з колегами, друзями й рідними за традиційним келихом ігристого вина, але й час підведення підсумків і обговорення планів на майбутнє.

За підсумками 12 місяців 2012 року Artemovsk Winery міцно зміцнив позицію лідера на вітчизняному ринку ігристих: на підприємстві було зроблено 19 230,7 тис. пляшок, що становить 26,5% обсягу національного ринку ігристих вин (у 2011 р. частка була 23,6%). Однак, крім показників і цифр, що є головним об’єктивним критерієм успіху, важливими складовими лідерства залишаються нові ідеї, значимі події й досягнення, що дають поштовх для розвитку, інновацій, руху вперед. На початку Нового року, Artemovsk Winery називає 5 знакових підсумків минулого 2012 року в різних напрямках діяльності.

Новий для українського ринку стандарт дизайну: на початку 2012 року Artemovsk Winery розробив і запатентував нову форму обробки для ігристих вин. З березня 2012 року продукція оформляється новими ковпачками, які не вимагають використання кольеретки. Подібний стиль оформлення вже отримав широку популярність у Європі, як у виробників, так й у цінителів класичного ігристого, а тепер став доступний і споживачам в Україні.

Ексклюзивна івент-продукція до значних подій і подарункові версії преміум-продукції: у червні 2012 року, спеціально до проведення грандіозного футбольного чемпіонату ЄВРО-2012 в Україні, підприємство представило до уваги вболівальників лімітований випуск ТМ Артемівське обсягом 0,2л., оформленому в спортивному стилі. Новинку, що стала раритетним сувеніром, гідно оцінили вітчизняні і європейські вболівальники й цінителі ігристого. У липні Artemovsk Winery представив новинку – ТМ SOLOKING – подарункову версію ігристих вин в ексклюзивній пляшці. Відзначена висока популярність продукту серед тих, хто цінує високоякісне ігристе, стежить за модними новинками на ринку алкогольних напоїв і вміє робити вишукані подарунки друзям.

Прем’єри торговельних марок і колекцій ігристого: у травні 2012 року в рамках програми розвитку національної культури виноспоживання в Україні Artemovsk Winery представив українським споживачам новинку – спеціальний випуск французького бордо врожаю 2009 року CHARTE Médoc, а також CHARTE Chablis урожаю 2011 року зі знаменитого виноробного регіону Бургундії – Шаблі. У вересні на замовлення «Артемівськ Вайнері» вітчизняне підприємство «Лікеро-горілчаний завод Альтера» створило нову українську горілку – «Вільний степ». У жовтні була представлена абсолютно нова колекція напівсолодких ігристих вин CHARTE Komilfo, яка відразу стала популярною у широкої аудиторії споживачів.

Розширення торговельної мережі й розвиток логістичної бази: у 2012 році був відкритий новий фірмовий магазин Artemovsk Winery, а також запущений сучасний логістичний комплекс класу «А» загальною площею 5160 кв.м. Нові складські приміщення дозволяють зберігати одночасно 2 мільйони пляшок готової продукції, що дає можливість забезпечити своєчасну поставку ігристого вина кінцевому споживачу.

Популяризація й просування української продукції на світовому ринку: у 2012 році продукція Artemovsk Winery завоювала Золоту медаль на IV Міжнародному конкурсі ігристих вин ім. князя Голіцина за «Артемівське біле брют». На XVI Міжнародному професійному конкурсі вин у Москві торговельна марка «Артемівське» перемогла в номінації «Кращий бренд року» і отримала Золоту медаль за ігристе вино «Артемівське» червоне напівсолодке. У цьому ж році підприємство двічі брало участь у великих міжнародних виставках вин і спиртних напоїв у Китаї: Top Wine China 2012 у Пекіні й Interwine China 2012у Гуанчжоу. Виставка в Гуанчжоу дала високу оцінку за якість ігристого вина KRIMART біле екстра-брют тиражу 2008 року, яке було відзначено спеціальним дипломом «Краще ігристе вино». У 2012 році була розширена географія продажів компанії в країни СНД – поставки «артемівського ігристого» були початі до Вірменії.

Artemovsk Winery бажає Вам успішного, перспективного й плідного 2013 року! Будьте лідером і, завдяки професіоналізму, завзятості й новаторським починанням, поліпшуйте й удосконалюйте свій бізнес. Починаємо новий рік разом – з новими планами й надіями на майбутнє!