27.11.2012

ПОДВІЙНЕ ВИЗНАННЯ ARTEMOVSK WINERY НА МІЖНАРОДНОМУ РИНКУ

Листопад 2012 став для «Артемівськ Вайнері» подвійно результативним. Продукція підприємства отримала визнання відразу на двох Міжнародних конкурсах. На міжнародній виставці вин і спиртних напоїв Interwine China 2012 (м. Гуанчжоу, КНР) підприємство було нагороджено дипломом «Краще ігристе вино» за «KRIMART» біле екстра-брют. На XVI Міжнародному професійному конкурсі вин (м. Москва, РФ) торгова марка «Артемівське» від ПрАТ «Артемівськ Вайнері» перемогла в номінації «Кращий бренд року» і отримала Золоту медаль конкурсу за ігристе вино «Артемівське» червоне напівсолодке.

З 14-го по 16-е листопада підприємство «Артемівськ Вайнері» брало участь в міжнародній виставці вин і спиртних напоїв Interwine China 2012. Незважаючи на те, що культура споживання ігристих вин в Китаї тільки починає розвиватися, стенд підприємства з року в рік користується все більшою популярністю у азіатської публіки. В рамках виставки в Гуанчжоу, одного з найперспективніших винних форумів Азії, було проведено Міжнародний конкурс вин і спиртних напоїв, на якому професійні дегустатори, енологі та сомельє високо оцінили якість ігристого вина KRIMART біле екстра-брют тиражу 2008 року і відзначили його дипломом. «Артемівськ Вайнері» - єдиний українських виробник ігристих, відзначений нагородою азіатських експертів.

Interwine China 2012 диплом KRIMART біле екстра-брют

19-23 листопада 2012 року в Москві відбувся XVI Міжнародний професійний конкурс вин. Організатори заходу: Всеросійський науково-дослідний інститут пивоварної, безалкогольної та виноробної промисловості за підтримки Російської академії сільськогосподарських наук і під високим патронатом Міжнародної організації винограду і вина (OIV). Оцінка зразків продукції здійснювалася професійною дегустаційною комісією шляхом закритого голосування, із дотриманням правил проведення міжнародних конкурсів. До складу журі увійшли висококваліфіковані фахівці з Росії та дальнього зарубіжжя. ТМ «АРТЕМІВСЬКЕ», яка перемогла у номінації «Кращий бренд року», є найбільш популярною і затребуваною торговою маркою в Україні, про що свідчать динамічно зростаючи обсяги продажів. За роки участі ігристих вин ТМ «АРТЕМІВСЬКЕ» на міжнародних конкурсах - це вже 17-я її нагорода.

ТМ Артемівське Кращий бренд року