25.10.2012

В Артемівську відбулося урочисте відкриття нового логістичного комплексу ПрАТ «Артемівськ Вайнері»

22 жовтня 2012 року в Артемівську відбулася урочиста церемонія відкриття нового логістичного комплексу «Артемівськ Вайнері» класу «А», загальною площею 5160 кв.м. Нові складські приміщення дозволяють зберігати одночасно 2 мільйони пляшок готової продукції, що дає можливість забезпечити своєчасну поставку ігристого вина кінцевому споживачу.

логистический комплекс Артемовск Вайнери

Будівництво нового логістичного комплексу почалося ще у 2011 році й було частиною комплексної інвестиційної програми підприємства, спрямованої на модернізацію виробничих потужностей, поліпшення логістичної системи й збільшення складських територій.

логистический комплекс Артемовск Вайнери

Логістичний комплекс «Артемівськ Вайнері» має наступні характеристики:

• Розвантажувально-навантажувальні конструкції: автоматичні ворота докового типу (dock shelters) обладнані вантажно-розвантажувальними майданчиками (dock levelers) з регульованою висотою підйому.
  • Система обліку й контролю: автоматизована система дозволяє комп’ютеризувати процес приймання, відвантаження й обліку готової продукції, спеціальне маркування ящиків дає можливість проводити моніторинг і відстеження маршруту руху товару від виробництва до кінцевого споживача (у тому числі й дати виробництва, обробки, відвантаження товару, інформацію про вантажоперевізника та ін.).
  • Температурний режим: система кондиціювання rooftop, забезпечує постійну температуру протягом року, оптимальну для зберігання гристих і тихих вин.
  • Розташування: має зручні під’їзні колії, що забезпечують рух великовантажного транспорту.
  • Інфраструктура комплексу: територію складу й виробничу територію підприємства з’єднує нова дорога довжиною 185м.
  • Стоянки для автотранспорту: є стоянки й зони відстою для великовантажного транспорту, забезпечено безперешкодне його маневрування.
  • Система безпеки: безпека забезпечується цілодобовою системою відеоспостереження, фізичними пунктами охорони, системами пожежної й охоронної сигналізації, офіс співробітників служби безпеки, групи швидкого реагування й кінологічної служби розташований безпосередньо на території комплексу.
  • Кількість робочих місць: 15
  • Режим роботи: 250 днів на рік
логистический комплекс Артемовск Вайнери

Генеральний директор ПрАТ «Артемівськ Вайнері» Олексій Гаркуша відзначив: «На сьогоднішній день наше підприємство охоплює близько 30% ринку ігристих вин України, наслідком цього є зростаючий товарообіг й збільшення вантажопотоку. Завдяки будівництву нових і сучасних складських приміщень, наші вимоги до обсягів зберігання продукції й логістичні потреби повністю задоволені».