27.09.2012

ARTEMOVSK WINERY отримав Золоту медаль на IV Міжнародному конкурсі ігристих вин ім. князя Голіцина

27-29 вересня 2012 року в селищі Новий Світ (Крим) відбувся IV Міжнародний конкурс ігристих вин ім. князя Голіцина. У цьому році Золотої медалі удостоєне «Артемівське біле брют» від ПрАТ «Артемівськ Вайнері».

Міжнародний конкурс ігристих вин ім. князя Голіцина вже став доброю традицією - в четвертий раз Будинок шампанських вин «Новий Світ» приймає у себе виноробів з різних країн. У конкурсі брали участь десятки підприємств з 20 країн світу. Було представлено безліч зразків ігристих і шампанських вин, у тому числі з Франції, Іспанії, Німеччини та США.

Конкурс проводився за правилами і під високим патронатом Міжнародної організації винограду і вина (OIV). До складу журі конкурсу були включені фахівці з різних країн, в тому числі експерти, дегустатори, енологі та магістри вина.

Нагадаємо, що вперше конкурс був організований в 2008 р. і, щорічно беручи участь в даному конкурсі, «Артемівськ Вайнері» поповнив список нагород підприємства, отримавши золоті медалі та дипломи «за високу якість» за ігристі вина Krimart рожеве брют, Krimart червоне брют, Krimart брют зеро, Артемівське червоне напівсолодке і Артемівське біле напівсолодке.

Офіційним імпортером ТМ АРТЕМІВСЬКЕ в Російській Федерації є компанія «Легенди Криму» (м. Москва).