05.10.2012

«Артемівск Вайнері» представляє нову українську горілку «Вільний степ»

У вересні 2012 р. за замовленням «Артемівськ Вайнері» вітчизняне підприємство «Лікеро-горілчаний завод Альтера» створило нову українську горілку «Вільний степ», що вже найближчим часом з’явиться на вітчизняному ринку.

Артемівск Вайнері представляє нову українську горілку Вільний степ

Продукт розроблений за ексклюзивною рецептурою, основаною на стародавніх традиціях виготовлення справжньої національної горілки. Оздоблення пляшки ємністю 1 л. виконане за спеціальною технологією декорування. Ковпачок прикрашений декоративним елементом – традиційною козачою шапкою, зшитою вручну з каракуля.

Для споживачів нова продукція, крім стандартної літрової пляшки в брендованому обгортковому папері, представлена також в сувенірному наборі, що містить 6 літрових пляшок, 6 чарок, сертифікат володаря горілки, скріплений сургучем, та сувенірну шашку для символічного обряду посвячення в козаки.

«Вільний степ» – це високоякісний продукт із національним колоритом, що відображає волелюбний менталітет українського народу і його багату історію. «Вільний степ» – достойний подарунок для поціновувачів справжньої української горілки.

Торгова марка «Вільний степ» належить «Артемівськ Вайнері», який є офіційним дистриб’ютором цієї горілки в Україні.