15.09.2012

Заступник Генерального директора Artemovsk Winery - Людина року 2012

15 вересня, у рамках святкування Дня Міста, в Артемівську відбувся традиційний конкурс «Людина року». Цього року почесне звання  в номінації «Менеджер року»  отримав заступник генерального директора ПАТ «Артемівськ Вайнері» Максим Ігорович Куліченко.

Свою трудову діяльність на підприємстві Максим Ігорович почав більше 10 років тому, в 2001 році. При його безпосередній участі і під його керівництвом був створений відділ трейд-маркетингу, який він успішно розвивав і впроваджував новий  на той момент напрям маркетингу в   роботу  служби з продажів.  У  2006 році  був призначений  заступником Генерального директора ПАТ «Артемівськ Вайнері».

За час роботи Максим Ігорович  зарекомендував себе вимогливим керівником, який володіє високими організаторськими і аналітичними здібностями. З  2006 року за його сприяння на підприємстві виконуються роботи по реалізації програми глобальної модернізації виробництва, укладаються нові перспективні міжнародні контракти, розширюється географія продажів і вводяться в експлуатацію  нові промислові об'єкти.

Крім того, Максим Ігорович є депутатом Артемівської міської ради. При його  безпосередній участі ПАТ «Артемівськ Вайнері» надає допомогу спортивним організаціям, дитячим і молодіжним спортивним клубам міста, сприяє поліпшенню якості життя працівників підприємства і їх сімей.

Колектив «Артемівськ Вайнері» поздоровляє Максима Ігоровича з цією заслуженою нагородою і бажає нових успіхів і досягнень!