20.07.2011

Artemovsk Winery лідирує у виробництві ігристих вин

За підсумками першого півріччя 2011 року Artemovsk Winery став лідером українського ринку ігристих вин. За шість місяців було вироблено 5258,7 тис. пляшок ігристого вина, що склало 23,5% загального обсягу ринку.

Позиція лідера на ринку ігристих вин стала вже закономірністю для Artemovsk Winery, оскільки збільшення виробництва - це результат реалізації комплексного проекту розвитку і модернізації підприємства. Цей проект включає: реконструкцію та переоснащення цехів і виробничих приміщень, встановлення нового сучасного устаткування провідних європейських виробників, впровадження нових методів і інноваційних рішень в класичному виробництві. Це значний крок на шляху поліпшення якості продукції, скорочення витрат виробництва й автоматизації усіх виробничих процесів на підприємстві. Тому лідерство Artemovsk Winery сьогодні - це новий крок до досягнення поставлених цілей і підтвердження ефективності вибраної стратегії на підприємстві.