11.11.2011

Артемівські ігристі вина підкорюють простори «Піднебесної»

У листопаді 2011 р. географія експорту «Артемівськ Вайнері» охопила ще одну стратегічно важливу для підприємства територію: ігристі вина ТМ KRIMART, відповідно до укладеного контракту з провідним китайським імпортером, були відправлені до Китайської Народної Республіки.

Артемівські ігристі вина підкорюють простори Піднебесної

Азіатський ринок є одним з найбільш пріоритетних напрямків для просування продукції, враховуючи стрімкий розвиток попиту споживачів у цій країні.

Артемівські ігристі вина підкорюють простори Піднебесної

У цьому році «Артемівськ Вайнері» двічі представляв свою продукцію на азіатському ринку. Вперше «артемівські ігристі» з’явилися на стенді винного ярмарку азіатського регіону Wine China Exhibition у квітні нинішнього року, де відвідувачі виставки мали змогу оцінити різні сорти артемівського ігристого. А з 8-го по 10-е листопада продукція «Артемівськ Вайнері» була представлена на одній з найбільших винних виставок у Китаї «Interwine China 2011» у Гуанчжоу. Як і у квітні, так на Interwine China, стенд «Артемівськ Вайнері» здобув величезну популярність серед відвідувачів виставки. Китайські байєри, професіонали і споживачі відмітили високу якість продукції ТМ КРИМАРТ і різноманіття смаків.