15.10.2011

«Артемівськ Вайнері» на ювілеї Богдана Сильвестровича Ступки

«Артемівськ Вайнері» цінує справжню майстерність, тому не міг не відгукнутися на святкування ювілею чудового кіноактора, художнього керівника театру ім. І. Франка, а також гострослова, філософа й всенародного улюбленця Богдана Ступки. Усім відомо, що Ступка – справжній гурман, який знає зиск у добрих винах і відмічає чудові якості продукції вітчизняних і зарубіжних виноробів. В одному з інтерв’ю Ступка відмітив, що у свій час назви українських вин вигадували поети: «Так що є зв'язок між культурою вина і культурою поетичною. Люди пили вино і дуже давно. Навіть є пісня «Хто п'є вино, тому все видно».

Артемовск Вайнери на ювілеї Богдана Сильвестровича Ступки   Артемовск Вайнери на юбилее Богдана Сильвестровича Ступки

29 вересня на відкритті ретроспективи своїх найкращих фільмів у столичному кінотеатрі «Україна» Богдан Сильвестрович пив разом з гостями артемівський білий брют. А 7 жовтня – після ювілейного вечора «Концерт №70 від Ступки», який відбувся в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка у Києві при повному аншлагові, компанія «Артемівськ Вайнері» вручила улюбленому акторові виготовлену спеціально для нього 6-литрову пляшку ігристого вина ТМ КРИМАРТ. «Такої пляшки вистачить на цілу добу», - пожартував ювіляр. Після театралізованої вистави гості продовжили спілкування з іменинником в готелі HAYATT, де вечері також передував коктейль від «Артемівськ Вайнері».

Бажаємо Богдану Сильвестровичу міцного здоров’я і нових творчих успіхів!
А ігристе до його наступного ювілею в нас вже припасено.

Артемовск Вайнери на ювілеї Богдана Сильвестровича Ступки

(фото з ювілею Богдана Ступки надані компанією SOTA Cinema Group)