12.09.2011

Генеральний директор Artemovsk Winery - Людина року 2011

За традицією в дні святкування Дня міста Артемівська міською адміністрацією проводиться конкурс "Людина року". Почесним званням може бути нагороджено будь-якого городянина за особисті заслуги в економічній, науково-технічній, гуманітарній, соціально-культурній галузях, в спорті, а також захисті інтересів міста Артемівська.

10 вересня 2011 року місто Артемівськ відзначило 440-у річницю з дня заснування. І в цю ювілейну дату переможцем в номінації "За високу якість і конкурентоздатність продукції і послуг" став Олексій Юрійович Гаркуша - генеральний директор ПАО "Артемівськ Вайнері".

Артемівськ Вайнері - є найбільшим промисловим підприємством міста Артемівська. І не випадково саме керівник підприємства отримав таке почесне звання. Олексій Гаркуша працює на посаді генерального директора ПАО "Артемівськ Вайнері" з 2005 року. Усі ці роки вимогливий керівник, що має високі організаторські здібності, демонструє високі знання з усіх питань управління виробництвом, приймає оперативні і раціональні рішення з будь-яких питань.

У 2010 році результатом успішної реалізації програми глобальної модернізації виробництва, закладеної Генеральним директором ще в 2006 році, став показник збільшення обсягу виробництва - на "Артемівськ Вайнері" було випущено більше 16 млн. пляшок ігристого вина, що складає 20% усіх вироблених ігристих вин в Україні. Цей показник вивів підприємство на позицію лідера на вітчизняному ринку ігристих вин, при цьому, увесь обсяг виробленої продукції був реалізований на 100%. Але найголовніше - це досягнення ще вищих показників якості і конкурентоспроможності продукції.

Окрім виробничих досягнень, Олексій Гаркуша є депутатом Донецької обласної ради з 2006 року. Він бере активну участь в громадському житті підприємства і міста, сприяє соціально-економічному розвиткові Артемівська, має заслужену пошану і авторитет у працівників "Артемівськ Вайнері" і керівників провідних підприємств міста, області, країни.

Колектив "Артемівськ Вайнері" поздоровляє Олексія Юрійовича з цією заслуженою нагородою і бажає йому подальших професійних успіхів і нових досягнень!