28.02.2011

Райффайзен Банк Аваль відкрив кредитну лінію для Artemovsk Winery

28 лютого Райффайзен Банк Аваль відкрив поновлювану кредитну лінію ЗАТ "Артемівський Завод Шампанських Вин "АРТЕМІВСЬК ВАЙНЕРІ" з лімітом фінансування 100 млн грн.

Підприємство використовує надану позику для поповнення оборотних коштів. "Ми і надалі плануємо значно збільшувати обсяги виробництва, тому нам необхідно купувати велику кількість виноматеріалів і допоміжної сировини, - розповідає Олексій Гаркуша, генеральний директор Артемівського заводу шампанських вин "АРТЕМІВСЬК ВАЙНЕРІ". - Завдяки співпраці з Райффайзен Банк Аваль ми змогли оперативно отримати засоби за привабливрою кредитною ставкою і з вигідними умовами кредитування".

"Вже більше 12 років Райффайзен Банк Аваль є надійним і стабільним партнером "Артемівськ Вайнері". Банк упевнений у подальшій плідній співпраці як з цим нашим клієнтом, так і з іншими великими підприємствами України. Нам приємно, що керівництво Артемівського заводу шампанських вин високо оцінює й використовує можливості банку для успішного розвитку свого бізнесу", - підкреслив Ігор Богатов, директор обласної дирекції Райффайзен Банк Аваль.