04.08.2011

KRIMART - найкраще ігристе вино року

Ігристе вино KRIMART біле екстра брют від ARTEMOVSK WINERY визнано найкращим ігристим вином року на Золотому Грифоні- 2011. В той же час, ігристі вина KRIMART рожеве брют і KRIMART червоне брют удостоєні Золотих медалей конкурсу.

Міжнародний конкурс виноградних вин, коньяків (бренді), ігристих вин, горілок і міцних напоїв "Ялта. Золотий грифон-2011" відбувся з 25 липня до 3 серпня 2011 р. у Ялті.

Організаторами конкурсу виступили Національна академія аграрних наук України, Національний інститут винограду і вина "Магарач" спільно з Союзом винарів Криму і Міжнародною федерацією Союзів виноградарів і винарів країн СНД.

За даними організаторів, в конкурсі взяли участь представники виноробницьких підприємств України, Росії, Франції, Білорусі, Молдови, Азербайджану, Киргизії, Вірменії, Туркменістану, Грузії, Узбекистану. Учасники конкурсу представили на суд жюрі більше 200 зразків своєї продукції.

Результати професійного конкурсу стали своєрідним подарунком для артемівських винарів напередодні 4 серпня - Дня народження шампанського, який для них вже традиційно став професійним святом. Адже свої вина Artemovsk Winery виробляє старовинним шампанським методом, який у всьому світі прийнято називати традиційною технологією. І нехай творцями ігристого вина по праву вважаються французи, той факт, що саме артемівські вина визнані найкращими в нашій країні, говорить про те, що і у нас є Майстри, які здатні створювати істинні шедеври виноробницького мистецтва.